Äppelpaj, iPhone, reparation och annat


skrivet den 02 jun av Admin, klockan:09:49

Häromveckan tappade jag min nyköpta iPhone 5s i golvet. Givetvis blev resultatet en sprucken skärm och ännu en förstörd Apple-telefon. Varför hände aldrig detta med mina gamla Nokiamodeller? Nu har jag i alla fall skickat in den på reparation och fakturan landade på 2000,- spänn! Så otroligt frustrerad att jag var tvungen att skriva av mig lite i bloggen. Eftersom detta är ett så vanligt problem tänkte jag dela med mig av lite tips som jag själv borde ha använt mig av innan detta hände. Det enklaste är givetvis att skaffa ett skal eller skydd till mobilen. Jag har dock inte upplevt de skalen jag använt som särskilt användarvänliga och med dagens stora mobiler blir det bara ännu svårare att få plats med mobilen i fickan. Av den anledningen brukar det sluta med att jag litar på min egen förmåga att inte tappa mobilen i marken. Det slutar ALLTID med äppelpaj. Därför har jag försökt hitta ett alternativ till mobilskalen.

Och jag kan ha hittat lösningen! Mybunjee är ett företag som producerar gummiband som man sätter på mobilen och som man sen kan fästa i sitt skärp eller någonstans på byxorna. På detta sätt ska alltså inte telefonen åka i backen när man tappar dem. Om det fungerar återstår att se, men det är definitivt värt att testa!


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt